Gemeentelijk werker

Even voorstellen
Mijn naam is Tim Schakel, geboren in Sliedrecht in 1990, en vanaf 1 februari 2019 mag ik werkzaam zijn als voorganger voor de Vrije Evangelische Gemeente te Yerseke. Deze prachtige gemeente komt al sinds jaar en dag iedere zondag samen in ‘het witte kerkje’ van het kleine vissersdorp aan de Oosterschelde, en heeft al vele dienaren van het Woord gehad voor mij. Zelf heb ik hier een deeltijd betrekking.

Een voorganger met een halftijds aanstelling is niet iemand die maar de halve waarheid hoeft te spreken, of iemand die maar met een half oor wil luisteren. Integendeel! Maar het houdt in mijn geval in dat ik naast de uren die ik in de gemeente werkzaam mag zijn, ook nog bezig ben met de afronding van mijn theologie studie. Daarom zal ik D.V. de helft van alle zondagen in het jaar voorgaan. U kunt de informatie over de agenda van de erediensten en voorgangers elders vinden op deze website. Daarnaast ligt pastoraat ook aan mijn hart en bezoek ik wanneer ik maar kan de gemeenteleden, maar ook allen daarbuiten die een gesprek
met mij willen.

Mijn verlangen is om hier gebruikt te mogen worden door de Heere tot opbouw van Zijn gemeente, in de wetenschap en het vertrouwen dat het de Heere Jezus Christus zelf is die Zijn gemeente bouwt. Ook naar buiten toe is het mijn grote wens en bede dat velen in Yerseke en omgeving door de Heere Jezus Christus gekend mogen worden en geroepen worden door Zijn grote genade, om volgelingen van Hem te mogen zijn! Gods genade en liefde mag hartelijk aan iedereen aangeboden worden, want bij de Heere God is plaats genoeg! (Psalm 84:4, Lukas 14:22, Johannes 14:2)

Samen met mijn lieve vrouw Annique en onze twee dochtertjes Zoë en Loïs ben ik woonachtig in de pastorie naast het witte kerkgebouw aan de Kaaistraat waarin de gemeente iedere zondag samenkomt. Loopt u gerust eens langs voor een praatje en een kop koffie! Maar bellen of mailen mag ook.
Telefoon is 0113-571225 of mailadres: timschakel@live.nl