Predikant

Even voorstellen
Mijn naam is Tim Schakel, geboren in Sliedrecht in 1990. Vanaf 1 februari 2019 mag ik werkzaam zijn als voorganger voor de Vrije Evangelische Gemeente te Yerseke. Eerst als lerend ouderling, en sinds 2 oktober 2022 als predikant. Ik ga met regelmaat op zondag in de erediensten voor. Daarnaast bezoek ik mensen van binnen en buiten de kerk om met hen te praten over het geloof en het leven, en probeer ik ook veel te luisteren. Bijna elke woensdag werk ik vanuit het kerkgebouw, waarvan de deuren dan van 11:00 tot 16:00 open staan voor ieder die even binnen wil lopen. Daarnaast ben ik ook op afspraak bereikbaar (zie gegevens hieronder).

Mijn verlangen is om hier gebruikt te mogen worden door de Heere tot opbouw van Zijn gemeente, in de wetenschap en het vertrouwen dat het de Heere Jezus Christus zelf is die Zijn gemeente bouwt. Waar dat kan werk ik heel graag samen met andere kerken en denominaties. Ook naar buiten toe is het mijn grote wens en bede dat velen in Yerseke en omgeving door de Heere Jezus Christus gekend mogen worden en geroepen worden door Zijn grote genade, om volgelingen van Hem te mogen zijn! Gods genade en liefde mag hartelijk aan iedereen aangeboden worden, want bij de Heere God is plaats genoeg! (Psalm 84:4, Lukas 14:22, Johannes 14:2)

Samen met mijn lieve vrouw Annique en onze twee dochtertjes Zoë en Loïs ben ik woonachtig in de pastorie naast het witte kerkgebouw aan de Kaaistraat waarin de gemeente iedere zondag samenkomt. Loopt u gerust eens langs voor een praatje en een kop koffie! Maar bellen of mailen mag ook.
Telefoon is 0113-571225 of mailadres: timschakel@live.nl